Săpunul Ador este fabricat manual din ingrediente naturale: ulei de măsline, de palmier, cocos, floarea soarelui, ulei de ricin, ulei de rapita, unt de shea, etc. Pentru efectul benefic asupra pielii cât şi pentru aromă, unele săpunuri Ador au în componenţa lor uleiuri esenţiale.

fabricate prin procedeul „la rece” sunt bogate în glicerină (emolient-umectant natural). Prin metoda folosită se păstrează beneficiile nutritive ale uleiurilor. Pielea se simte cu adevărat răsfăţată cu aceste săpunuri.

Săpunurile Ador au ca bază de pornire decocturi din plante (cătină, gălbenele, levănţică, mușețel,etc), lapte de capră, bere…

Ador, conţin numai arome naturale. Pentru culoare se folosesc doar produse naturale (pudra de roiba, argile, plante, suc de morcovi, miere de albine, etc.)

Unele sortimente de săpun Ador, pot fi folosite și ca șampon solid. După folosirea șamponului solid Ador părul se clătește cu multă apă.

Umeziți săpunul Ador, cu apă fierbinte înainte de folosire. Efectul ingredientelor este mai puternic. Pastrati sapunul in savoniere care permit scurgerea apei.

Webstore Powered by PRO Design Castello - © Copyright - Samuel Creativ